Verbindingsceremonie

Verbindingsceremonie

Wil je op een bijzondere manier uiting geven aan de band die je hebt? Met je partner, familie, vrienden, klanten of leveranciers? Humanizing Business kan je helpen een Verbindingsceremonie samen te stellen die volledig bij jullie past. 

Tijdens een Verbindingsceremonie is aandacht voor alle zintuigen, zodat de bijeenkomst voor alle aanwezigen een onvergetelijke ervaring wordt.

Verbindende elementen
Een verbindingsceremonie wordt samengesteld rond een passend thema. Om dit volledig tot uiting te laten komen, maken we gebruik van verbindende elementen. Treffende uitnodigingen, een verbindingssite en een verbindingsspel, bijvoorbeeld. Speciaal verbindingsgebak, persoonlijke muzikale omlijsting en een gevoelvolle foto- en videoregistratie maken de ceremonie compleet.

Voorbeeld
Kijk voor een voorbeeld op onze eigen wedsite en de videoregistratie die op onze grote dag live te zien is geweest. Een videocompilatie van hoge beeldkwaliteit volgt.

Zowel privé als zakelijk
Verbindingsceremonies kunnen voor zowel privé als zakelijke doeleinden georganiseerd worden. Als viering of als plechtigheid. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Verbindingsceremonie Privé-ceremonies kunnen bijvoorbeeld georganiseerd worden ter gelegenheid van een:
geregistreerd partnerschap, huwelijk, vriendenfeest of vriendinnenfeest, vrijgezellenfeest, bekendmaking van een zwangerschap, onthulling van het geslacht van een ongeboren kindje, geboortefeest, kraamfeest, verhuizing, burenfeest, begin of afsluiting van een belangrijke levensfase

Voorbeelden van zakelijke ceremonies:
relatie-event, lancering nieuwe huisstijl, jubileum, opening nieuw pand, entree nieuwe directeur of leidinggvende, start van een project, programma of samenwerking, lancering van een missie, vieren van successen, co-creatie

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 
Advertenties