Sprekersprofiel

2014-10-28 14_38_51-Regelmatig krijg ik verzoeken om lezingen en inspiratiesessies te verzorgen. Zowel voor nationale en internationale seminars en conferenties als voor bedrijfs- en relatie-events. Door mijn drukke agenda kan ik ze niet allemaal accepteren. Voor mijn lezingen maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als consultant, coach en trainer.

Thema’s en onderwerpen 

De thema’s en onderwerpen die ik behandel, variëren. Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social business, duurzame marketing, communicatie, PR en langdurige klantrelaties, tot innovatie, verandermanagement en (persoonlijk) leiderschap. Steeds staat de toegevoegde waarde van de menselijke factor en verbinding centraal. Vaak, maar niet per se, is er een link met social media en positieve psychologie.

Presentatiestijl
Mijn visueel aantrekkelijke presentaties op maat kenmerken zich door een hoog educatief gehalte. De sterke interactie en passionele dynamiek vergroot de leerervaring verder en zorgt ervoor dat de informatie direct gaat leven.

Deelnemers omschrijven de sessies als: 

‘Een inspirerende beleving met impact!’

Een indicatie van mogelijke onderwerpen:

  • Transformatie naar een social business
  • Luisteren naar de klant en de medewerker, met social media
  • Klanten en medewerkers als fans (enthousiaste medewerkers leiden tot enthousiaste klanten)
  • Co-creatie in dialoog met de klant en de medewerker
  • Duurzame communicatie
  • Inspirerend communiceren

Wat klanten zeggen over lezingen en inspiratiesessies van Nathalie Soeteman.

Interesse?
Organiseer je een congres, seminar, klantevent, netwerkbijeenkomst of bedrijfsevenement? Of wil je het management of de medewerkers van jouw bedrijf de kracht van de menselijke factor en dialoog laten ervaren? Neem gerust contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Advertenties