Expertise

In mijn werk combineer ik mijn generalistische, holistische visie en breed ontwikkelde specialistische expertise. Ik heb meer dan 15 jaar management- en advies-ervaring. Mijn specialisatie ligt op het kruisvlak van strategische communicatie, engagement en verandering. Zowel binnen complexe, (internationale) corporate en beursgenoteerde bedrijven zoals Vodafone, Endemol, SNS REAAL en de Telegraaf Media Groep, als retail- en hospitality-bedrijven en het MKB. Steevast werk ik vanuit de vraag: ‘Wat drijft mensen en hoe kan ik ze helpen om samen betere en blijvende resultaten te behalen?’

‘Wat drijft mensen en hoe kan ik ze helpen om samen betere en blijvende resultaten te behalen?’

Onderwerpen waarmee ik jou kan helpen, zijn bijvoorbeeld die op het gebied van: reputatiemanagement, geïntegreerde corporate en social branding en PR. Ook met management-, ontwikkelings- en organisatievraagstukken help ik je graag.

Advertenties

Engagement

Klanten en medewerkers als ambassadeur van jullie bedrijf, producten, diensten en vacatures. Wil je klanten en medewerkers die hun enthousiasme over jouw bedrijf, diensten, producten en vacatures delen met hun vrienden en familie? Humanizing Business is er om je te helpen. Met advies, coaching en training. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.