Coaching

Wil jij volledig in je kracht staan? Echt contact maken met familie, vrienden, collega’s en klanten? Het verschil maken door de persoon die je bent en de talenten die je hebt? Of zijn er andere kwesties die je bezig houden?

Welke vragen je ook hebt, de antwoorden heb je al. Als je dat wilt, help ik je ze te vinden. Dat kan op verschillende manieren. Een gesprek kan heel verhelderend werken. Vaak helpt het om tijdens een wat langere periode samen te reflecteren op hoe het gaat. Want alle verandering is spannend. Zeker als je zelf dingen anders gaat doen, en die dus zelf teweeg brengt. Of dat nou op je werk is of privé. Ik kan je ondersteunen bij jouw – of jullie – ontwikkeling. Door in een veilige setting een spiegel voor te houden, bijvoorbeeld. Of door samen oefeningen te doen die inzicht geven.

Vanuit persoonlijke kernwaarden in je kracht!

Individuele coaching
Humanizing Business werkt op basis van zowel oosterse als westerse filosofieën. We gebruiken wat jou helpt. Volgens het principe van Life Coaching. Dit gaat uit van jouw persoonlijke doelen, behoeftes, waarden en talenten als mens. Daarbij is ruimte voor zakelijke en privé-vraagstukken, voor wat er in je hoofd omgaat en wat er leeft in je hart. Immers, wat jou jij maakt, is uniek. Jouw uitdaging is hoe je jouw buitengewone pakket aan talenten, ervaringen en eigenschappen het beste tot zijn recht laat komen. Op je werk, thuis, bij je familie en in je vriendenkring. Als leidinggevende, ondernemer, collega of werknemer; als ouder, kind of vriend(in). Tijdens de gesprekken en oefeningen maken we gebruik van onze intuïtie. Dit inspireert en faciliteert je om werkelijk jezelf te zijn. En om zowel in je werkende als in je persoonlijke leven tot volle bloei te komen.

Teamcoaching
Naast individuele coaching is ook teamcoaching mogelijk. Hoe maken jullie optimaal gebruik van elkaars talenten? Ook als die voor een deel misschien nog verborgen zijn? Wat hebben jullie van elkaar nodig om als individu en als team in jullie kracht te staan? Hoe boeken jullie samen de beste resultaten? Humanizing Business biedt begeleiding bij de beantwoording van vragen als deze. En helpt jullie bij de duurzame toepassing in de praktijk.

Voorbeelden van thema’s waarbij Humanizing Business je kan helpen:

 • Vertrouwen in jezelf en jouw talenten.
 • Zingeving, moeite met kiezen of niet weten wat je wilt.
 • Omgaan met werkdruk en stress, burnout of boreout, balans tussen werk en privé.
 • Het onderscheidend vermogen van jouw persoon en jouw talenten (eventueel in combinatie met advies op het gebied van personal branding en content marketing).
 • Duurzame relaties met partners, vrienden, klanten, medewerkers en investeerders (eventueel in combinatie met advies over stakeholder engagement, conversation en community management).
 • Belemmerende gedachten en patronen.
 • Persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en (persoonlijk) leiderschap.
 • Loopbaancoaching, een baan vinden die echt bij je past.
 • Team building en functioneren in een team (eventueel in combinatie met training).
 • Samenwerken en omgaan met conflicten (eventueel in combinatie met training).
 • Persoonlijke profilering online en offline (eventueel in combinatie met training).
 • Inzet van social media, zakelijk en privé (eventueel in combinatie met training).
 • Transformatie naar een social business (eventueel in combinatie met advies).

>> Wat cliënten zeggen over coaching van Humanizing Business. <<

Meer inspirerende video’s