Humanizing Business

Nathalie SoetemanHumanizing Business is opgericht door mij, Nathalie Soeteman. Met als doel organisaties, individuen en hun relaties te helpen vermenselijken en verbinden. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om echt contact te maken met jezelf en met anderen, als mens. En om elkaars interesses en talenten te kennen en te benutten. Want samen wordt alles leuker, en beter! Graag help ik jou of jullie om dit ook te zien, te voelen en toe te passen in je leven. Met advies, coaching en training. Van duwen naar dialoog, en duurzaam resultaat.

Connected
Ik ben lid van het Global Leaderschip Team van de internationale Social Media in Organizations (SMinOrgs) community. Verder ben ik aangesloten bij de Coaching Community van SNS REAAL, de internationale NVC (Nonviolent Communication) community, het Netwerk Positieve Psychologie en de Intuïtieve Coaching Circle. Ook ben ik als trainer en (redactie-)coach verbonden aan het netwerk voor Vrouwen in Marketing en Communicatie (VMC). Zelfstandig en in samenwerking met Power2Improve en Enyini verzorg ik coaching, lezingen, inspiratiesessies, workshops en trainingen op het gebied van marketing, communicatie, pr, social media en verbindend leiderschap.

 menselijk, vermenselijken, inspirerend leiderschap, leiderschap, duurzame communicatieProfessionele achtergrond
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met (social media) marketing-, communicatie-, pr- management- en organisatievraagstukken. Zowel binnen beursgenoteerde bedrijven zoals Vodafone, Endemol, SNS REAAL en de Telegraaf Media Groep, als het MKB. Steevast werk ik vanuit de vraag: ‘Wat drijft mensen en hoe kan ik ze helpen van en met elkaar te leren?’ Ik ben twitteraar (@Nathalief) van het eerste uur en initiator en mede-oprichter van Social Media Club Utrecht (#SMC030). Als (hoofd)redacteur en chef redactie stond ik aan de wieg van de eerste vakglossy van Nederland, V-style. Een crossmediaal medium, dat vrouwen in marketing en communicatie inspireert en verbindt.

Inspire, Simon SinekRelevante opleidingen
Zowel mijn Rechtenstudie in Leiden als de post-academische opleiding Verandermanagement van de Academie voor Management heb ik met goed gevolg afgerond. Ik ben gecertificeerd Superpromoter Consultant en Intuïtief Coach.

Verder volgde ik verschillende cursussen, masterclasses en workshops op het gebied van onder meer positieve psychologie, transformatie-coaching, marketingcommunicatie, verbindende, geweldloze communicatie, (persoonlijk) leiderschap, Thaise yogamassage en mindfulness.

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring vind je op mijn LinkedIn-profiel.
Je vindt me ook op Twitter en Facebook.

Inspiratie en artikelen

Enthousiasme trilogie, Rijn Vogelaar, Menno Lanting, BriefingBoek, Briefing Boek, Connect, Klantambassadeurs, Superpromoter, community Ter illustratie van waar Humanizing Business voor staat, deel ik graag inspirerende filmpjes. Mijn kennis en ervaring deel ik bovendien regelmatig in de vorm van interviews en artikelen. Ook ben ik co-auteur van het BriefingBoek. Op verzoek van auteurs en samenstellers Ingeborg van Egmond en Petra Klören leverde ik input en schreef ik mee aan het hoofdstuk over Online (social) media. We co-creëerden de briefing voor de ontwikkeling van een social community.

Ook over mijn activiteiten verschijnen regelmatig publicaties. Het Klantambassadeurs- en Superpromoter-communityprogramma is als best practice beschreven in zowel Menno Lantings’ everseller Connect! als de Enthousiasme-trilogie van Rijn Vogelaar.